VIDEO Vindeau droguri în şcoli! Doi traficanţi au fost reţinuţi de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă
Suspecţii urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă

Doi traficanţi de etnobotanice, au fost reţinuţi, joi, de poliţiştii dâmboviţeni. Aceştia sunt acuzaţi că vindeau drogurile în şcoli de pe raza municipiului Târgovişte.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a celor doi.  În urma percheziţiilor desfăşurate la domiciliile suspecţilor, au fost descoperite peste 1.500 de plicuri de substanţe de tip etnobotanic.

Cei doi suspecţi au 34, respectiv 35 de ani şi sunt din municipiul Târgovişte. 

“În urma activităţilor, au fost găsite 1.577 de plicuri conţinând substanţe cu efect psihoactiv, de diverse sortimente, un cântar electronic şi mai multe telefoane mobile şi medii de stocare a datelor. Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în baza ordonanţei emise de către procuror, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe cu efect psihoactiv. În cursul zilei de astăzi suspecţii urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite