VIDEO Vântul puternic a dat jos un copac în comuna Hulubeşti, chiar în faţa ocolului silvic din Valea Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vântul puternic a doborât un copac în comuna dâmmboviţeană Hulubeşti, chiar în faţa Ocolului Silvic din Valea Mare. În cădere, a rupt mai multe cabluri de electricitate şi a blocat traficul.

Totul s-a întâmplat sâmbătă. 

Din fericire, copacul nu a creat alte pagube şi nimeni nu a fost rănit. Autorităţile au intervenit pentru degajarea copacului din mijlocul drumului. 

De asemenea, tot din cauza furtunii şi a vântului care a suflat cu putere, pompierii dâmboviţeni au mai intervenit şi la Pucioasa tot pentru a degaja în copac picat în stradă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri dimineaţă două coduri, portocaliu şi galben, de vreme rea, care expiră în dimineaţa de 27 septembrie - ziua alegerilor locale. 

Codul portocaliu a intrat în vigoare sâmbătă dimineaţă, la ora 9:00, şi expiră duminică dimineaţă, la ora 3:00.

Imagine indisponibilă

Cod portocaliu

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 – 27 septembrie, ora 03:00.

Se vor semnala ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată.

În zona de munte, precum şi în Maramureş, Transilvania şi local în Oltenia, Muntenia şi Moldova, va ploua abundent şi vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice). Cantităţile de apă vor depăşi 50...60 l/mp şi izolat 70...90 l/mp.

ANM precizează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite