VIDEO Turist înzăpezit în Masivul Montan Bucegi, ajutat de jandarmii montani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peştera, aflat în patrulare pe traseele montane a intervenit în sprijinul unei persoane care se afla în dificultate în Punctul „Blana” din Masivul Montan Bucegi.

Tânărul în vârstă de 23 ani, plecase cu autoturismul din zona Peştera, pe DJ 714 şi intenţiona să ajungă în localitatea Moroeni. La un moment dat, în punctul “Blana”, s-a abătut de la drumul principal şi a intrat pe un drum forestier nemaiputând înainta cu autoturismul din cauza echipării necorespunzătoare şi a stratului de zăpadă depus.

În urma acţiunii jandarmilor montani de la Postul Peştera, tânărul în vârstă de 23 ani din judeţul Teleorman a fost sprijinit să deblocheze autovehiculul şi a fost însoţit în condiţii de siguranţă până în zona “Table”, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite