VIDEO Patru tineri au scăpat cu viaţă după ce s-au răsturnat cu BMW-ul. Martor: „Aveau 200 la oră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi tineri au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de către pompierii de la descarcerare
Doi tineri au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de către pompierii de la descarcerare

Un accident teribil a avut loc, sâmbătă, pe DN 72 A, care leagă Târgovişte de Câmpulung. Patru tineri au ajuns la spital după ce şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Pompierii de la descarcerare au scos două victime dintre fiarele contorsionate.

Martorii spun că şoferul BMW-ului circula cu viteză foarte mare. A părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod şi chiar a rupt un capac.

"Au avut 200 de km la oră. Au avut viteză mare şi nu a mai putut stăpâni volanul. Au lovit capul de pod şi s-au răsturnat în şanţ. Au sărit în aer. Au rupt şi copacul. N-am mai văzut aşa ceva."

Doi tineri au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de către pompierii de la descarcerare. În total, patru victime au fost trimise la Spitalul din Târgovişte cu ambulanţele, unde vor primi îngrijiri medicale. Au suferit fracturi şi răni serioase şi vor avea nevoie de câteva zile de internare.

"Am intervenit în urma producerii unui accident rutier pe DN 72 A. E vorba de un accident cu o singură maşină şi patru victime. Am găsit două încarcerate. A fost o intervenţie dificilă din cauza poziţiei maşinii şi a stării victimei. La sosirea noastră, două victime erau preluate de Ambulanţă." Matei Florin, locţiitor comandat Detaşamentul de Pompieri Târgovişte. 

accident bmw
accident bmw
accident bmw
accident bmw
accident bmw
accident bmw
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite