VIDEO PADINA FEST 2014 începe luna aceasta: cel mai tare festival montan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Padina Fest va fi organizat în perioada 23-27 iulie 2014, pe platoul Padina din munţii Bucegi, ai judeţului Dâmboviţa.
Padina Fest va fi organizat în perioada 23-27 iulie 2014, pe platoul Padina din munţii Bucegi, ai judeţului Dâmboviţa.

Padina Fest revine şi în acest an, între 23-27 iulie 2014, la peste 1500 de metri altitudine şi va fi plin de muzică, activităţi eco şi aventura. Festivalul montan va avea loc pe platoul Padina din Munţii Bucegi, ai judeţului Dâmboviţa.

Padina Fest oferă publicului, pe lângă concerte, o mulţime de de activităţi în aer liber: de la piese de teatru la Maratonul Bucegilor, tiroliene, căţărat pe stâncă sau workshop-uri.

În acest an, organizatorii festivalului au mutat evenimentul în luna iulie, puţin mai devreme decât erau obişnuiţi fanii Padina Fest. Line-up-ul şi programul festivalului sunt încă în stadiul de completare, dar deja au fost anunţate câteva trupe româneşti şi internaţionale: Şuie Paparude, Implant Pentru Refuz, Grimus,Valerinne, The Case, Vrelo (Serbia) şi Wordly Savages (Canada, Serbia, Anglia).

Bilete Padina Fest 2014

Preţul biletelor pentru ediţia din acest an a festivalului Padina Fest este de 50 lei pentru un abonament şi este cuprins între 15 şi 30 lei pentru zilele de joi, vineri şi sâmbătă. Acestea pot fi achiziţionate online pe www.myticket.ro.

Aşa a început în 2013

Participanţii vor fi aşteptaţi cu multă voie bună şi aer de munte la activităţi de aventură, cinci zile de concerte, întreceri sportive şi relaxare. 

Pentru cei cu spirit de aventură avem căţărare la stâncă, rapel, tiroliene şi megatiroliene, workshopuri de istoria armelor şi competiţii cu premii. Dacă scopul tău este relaxarea, află că terasele Zen cu hamace, saci de iută şi umbră au fost create special pentru tine. Unde mai pui că pe seară te poţi bucura şi de teatru.

padina fest

Cum nicio ieşire în natură nu este completă fără un pic de sport, al patrulea an consecutiv, organizăm Maratonul Bucegilor, o întrecere sportivă cu două probe independente, Trail Running si MTB Cross-country. Ambele întreceri se adresează atât amatorilor entuziaşti cât şi competitorilor experimentaţi, fiecare având câte un traseu lung şi unul scurt. Maratonul Bucegilor este organizat cu ajutorul Smartatletic.

Padina Fest – un eveniment responsabil

Promovarea munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Festivalul îşi revizuieşte constant politica eco după care funcţionează. Organizatorii împreună cu SUPERCOM Dâmboviţa te încurajează să respecţi natura şi regulamentul festivalului.

padina fest

Padina Fest setează direcţia ca model de bună practică pentru festivalurile montane, scopul fiind oferirea de activităţi de divertisment fără a periclita cadrul natural.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite