VIDEO Muncitor în stare gravă, după ce a căzut de la peste 25 de metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru că bărbatul a suferit leziuni grav, medicii de la Spitalul Judeţean din Târgovişte au decis să-l transfere la un spital din Capitală
Pentru că bărbatul a suferit leziuni grav, medicii de la Spitalul Judeţean din Târgovişte au decis să-l transfere la un spital din Capitală

Un munictor în vârstă de 43 de ani se află în stare gravă la spital, după ce, noaptea trecută, a căzut de pe un turn înalt de peste 25 de metri. Bărbatul lucra că sudor la o firmă din Prahova care avea lucrări la fabrica de ciment din Fieni.

Nimeni nu ştie, deocamdată, cum s-a petrecut nenorocirea, mai ales că sudorul avea în dotare şi o centură de protecţie. 

“Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămar corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc venimentul”, a declarat ag. Adelina Torcică, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a căzut pe o bandă de transport a agregatelor şi a fost coborât de acolo de pompieri şi predat medicilor de la ambulanţă. 

“Pacientul are politrautisme prin cădere de la înălţime. Are traumatism cranian, de , torace şi de abdomen”, ne-a spus dr. Andrei Roxana,  Serviciul de AmbulanţムDâmboviţa.

Pentru că bărbatul a suferit leziuni grav, medicii de la Spitalul Judeţean din Târgovişte au decis să-l transfere la un spital din Capitală. 

Între timp, inspectorii ITM şi poliţiştii investighează accidentul de muncă pentru a vedea cine se face vinovat de producerea lui.  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite