VIDEO Imagini cu perne îmbâcsite, lenjerie murdară şi tăvi ruginite în Spitalul Găeşti. Director: „La noi lenjeria este personalizată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini care nu fac deloc cinste Spitalului din Găeşti au ajuns pe internet. Pe o filmare realizată de aparţinătorul unui pacient, apar perne vechi, murdare şi rupte, pe care a fost ţinut bolnavul, în perioada internării. Imaginile au scandalizat reţelele de socializare.

image

Imaginile au fost surprinse în Secţia Interne a Spitalului Orăşenesc Găeşti şi au scandalizat mediul on-line. La vederea acestora, conducerea instituţiei medicale a mers imediat în control, iar situaţia s-a confirmat. 

Conducerea spitalului recunoaşte în mare parte că imaginile sunt reale, însă admite că situaţia s-a creat din cauza neglijenţei personalului de pe secţia respectivă.

"În control nu am găsit aceeşi situaţie, dar nu aşa cum ar fi trebuit. Imaginile au fost filmate tendenţios. E vorba de un pat care nu era ocupat şi ar fi urmat să se schimbe lenjeria. La noi lenjeria este personalizată. Rulajul pe această secţie este foarte mare. Patul nu era ocupat. Din neglijenţă s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Este o imagine care nu ne onorează", a declarat dr. Cristina Seltea, managerul Spitalului din Găeşti.


"Oricum nu o să se întâmple nimic, ei stau bine in funcţie şi noi nu contăm. Spitalul ăsta este bun doar să dea trimiteri pentru Târgovişte. De cate ori am fost aşa a fost, aşa că degeaba ne zbatem, că nu o să se întâmple nimic. Şi acum, dacă nu dai şpagă, nu te baga în seamă şi asta se întâmplă în mai toate instituţiile publice", spune un internaut.

Conducerea spitalului spune că în ultimii ani s-au făcut investiţii mari în unitatea spitalicească şi că imaginile apărute în spaţiul public nu le fac deloc cinste. Tocmai de aceea, personalul responsabil va fi sancţionat corespunzător pentru ca, pe viitor, astfel de situaţii să nu se mai repete. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite