VIDEO FOTO Un agent de pază al Primăriei Târgovişte a zdrobit un pieton cu BMW-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima este  internată la Spitalul Judeţean din Târgovişte, în stare de comă
Victima este  internată la Spitalul Judeţean din Târgovişte, în stare de comă

Un bărbat de 31 de ani, angajat la firma de pază a Primăriei Târgovişte, a lovit, în această dimineaţă, un pieton, după care a fugit de la locul faptei, fiind găsit la o oră de oamenii legii. În urma testării cu alcooltestul s-a stabilit că bărbatul consumase alcool.

Poliţiştii au stabilit că pietonul, un bătrân de 65 de ani, traversa prin loc nepermis. Acesta a fost lovit în plin de un autoturism BMW, chiar în centrul Târgoviştei, lângă fostul complex Muntenia. Şoferul le-a declarat poliţiştilor că nu el a fost cel care l-a lovit pe pieton.

„Nu vreau să pun pe nimeni în situaţia mea. O Honda Civic a făcut stânga în faţa mea, l-a lovit şi mi l-a aruncat în faţă. Am sunat-o pe mama imediat de frică. Nu am fost de vină. Veneam acasă de la muncă. Am băut în casă două pahare de vin”, a declarat şoferul.

Martorii, însă, spun altceva. „Eram înăuntru în magazin. Am auzit motorul ambalat la maxim, trecea cu viteză. La un moment dat am văzut o pată neagră în sus. N-a oprit, n-a făcut niciun gest. S-a dus glonţ. Era un BMW de culoare închisă”, ne-a povestit angajatul unui magazin din zonă.

Tânărul de 31 de ani este angajat al firmei care efectuează transportul în comun în Târgovişte, dar şi agent de pază la firma primăriei, „Municipal Security”. 

Şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma testării, s-a stabilit că acesta avea 0,36 miligrame alcool pur în aerul expirat. Pentru că a fugit la locul faptei, acesta riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.

Victima este acum internată la Spitalul Judeţean în stare de comă. 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite