VIDEO Fetiţă de 11 ani dispărută de acasă. Mama sa o aştepta să se întoarcă de la şcoală, dar nu a revenit: „Cred că cineva a răpit-o“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
disparuta

Poliţiştii din Dâmboviţa caută o fată de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă, de la şcoală. Rudele se gândesc la ce este mai rău, mai ales în contextul celor întâmplate în Caracal. Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la găsirea ei sunt rugate să anunţe Poliţia sau să sune la 112.

Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o toată noaptea prin comuna Gura Şuţii pe Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută de acasă. Au fost aduşi inclusiv câini special antrenaţi. Mihaela Adriana Fieraru era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri, pantofi sport de culoare negru cu roşu.  Familia fetiţei îşi face acum cele mai negre gânduri. Sunt convişi că cineva a răpit-o.

„Trebuia să vină acasă şi nu a mai venit. Bănuiesc că mi-a luat-o cineva. A răpit-o. Cum este lumea, cum a luat alte fete, aşa aluat-o şi pe a mea. Nu mi-a spus spus fata ceva suspect, că s-ar fi ţinut cineva suspect de ea”, spune mama sa, Angela Stoica.

Fata are 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, păr lung, castaniu.

„Chiar aici la intersecţie mai avea 100 de metri să ajungă şi imediat cum a dat colţul nu a mai ajuns copilul acasă? Porţiune foarte scurtă. Nu avea de ce să fie supărată. Nu a mai plecat până acum de acasă”, a spus mătuşa fetei, Georgeta Fieraru.

Un drum de jumătate de oră de mers pe jos. Atât avea de parcurs fetiţa de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii. Mihaela ar fi trebuit să ajungă în jurul orei 17, iar mama spune că o aştepta la poartă.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea găsirii fetei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. 

Operaţiunea de căutare a fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii continuă şi astăzi. Mascaţii şi poliţiştii cu câini de urmă au continuat căutările în zonă.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite