VIDEO Deținut liberat cu forța din Penitenciarul Găești. „Vrea înapoi. Du-te, bă, la muncă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deținut în vârstă de 39 de ani, proaspăt liberat, a refuzat să părăsească Penitenciarul Găești, așa că, în semn de protest, s-a întins pe asfalt în fața unității.

Un deținut în vârstă de 39 de ani, proaspăt liberat, a refuzat să părăsească Penitenciarul Găești FO
Un deținut în vârstă de 39 de ani, proaspăt liberat, a refuzat să părăsească Penitenciarul Găești FO

Trecătorii și șoferii, care nu putea trece de bărbat, au sunat la Poliție, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului.

„Băiat frumos, băiat puternic. Bă, du-te la muncă”, i-au strigat localnicii care l-au filmat.

Situația s-a complicat atunci când un TIR a blocat drumul, pentru că nu poate trece de el. În intersecție a rămas blocată și o căruță, iar fostul deținut nici nu voia să audă de despărțirea de penitenciar.

Deținut îndrăgostit de penitenciar

„El vrea să intre înapoi. Hai, băi nene, dă-te la o parte... Pune-l, mă ,în căruță. Ho, că nu ai ce să îi faci”, se cruceau martorii.

Fostul pușcăriaș i-a disperat pe șoferi și pe localnici, pentru că blocase strada, iar câțiva bărbați vânjoși au pus mâna pe el, l-au ridicat de pe drum și l-au așezat într-un șanț.

Poliția a fost chemată la fața locului, iar oamenii legii l-au încătușat pe individ. Pe deasupra, pentru acest inedit protest la Penitenciarul Găești, polițiștii i-au aplicat și o amendă deloc mică, în valoare de 2.000 de lei, pentru tulburarea liniștirii și ordinii publice.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut să părăsească Penitenciarul. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Fostul deținut a fost închis la Găești tot pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și a petrecut acolo 11 luni.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite