VIDEO Crima de la coafor. Militarul şi-a premeditat fapta: s-a dus după iubita lui înarmat cu un cuţit şi băut. „Avea mai multe aventuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plutonierul Florin Oprea. FOTO Facebook
Plutonierul Florin Oprea. FOTO Facebook

Subofiţerul Florin Oprea a ucis-o pe iubita sa marţi după-amiază, cu mai multe lovituri de cuţit, într-un coafor din Titu. Acesta a recunoscut fapta şi le-a dezvăluit anchetatorilor şi motivul pentru care şi-a ucis iubita.

Subofiţerul Florin Oprea este specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgovişte, din subordinea Bazei 2 Logistică. Bărbatul nu se putea împăca cu gândul că tânăra femeie nu voia să se mai împace cu el, fiind certaţi de ceva timp. Nu de puţine ori îi făcea adevărate scene de gelozie şi era foarte violent.

Militarul le-a spus anchetatorilor că "nimeni nu îl înşală pe el". Acesta a mai mărturisit că s-a dus la coafor cu gândul de a-şi ucide iubita, înarmat cu un cuţit, după ce ar fi băut coniac. "N-am vrut s-o omor. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe aventuri", a spus bărbatul de 35 de ani. 

După incident, subofiterul a sunat la 112. Apoi a luat un taxi şi a mers la poliţie, unde s-a predat. Imediat la faţă locului au ajuns anchetatorii.

Suspectul a participat şi la o misiune în Afganistan, iar taximetristul care l-a transportat la Poliţie este şi el fost cadru militar. Şi acesta a participat la o misiune în Irak, acum fiind pensionat.

Tatăl femeii spune că acum o săptămână bărbatul i-a luat cardul fiicei lui, în zi de salariu, şi a plecat la păcănele, fiind un împătimit al acestor jocuri. La sediul Poliţiei Titu au fost audiate mai multe persoane, printre care şi angajatele salonului, care s-au declarat şocate de cele întâmplate.

Criminalul a lovit cu sânge rece

Întrebat de ce a sunat la ambulanţă imediat după ce a înjunghiat-o, agresorul a răspuns: "Să rămână în viaţă, d-asta am sunat".

Cazul este acum anchetat de Parchetul Militar. Criminaliştii au găsit pe corpul victimei multiple plăgi înjunghiate în zona gâtului, a pieptului şi pe picioare. 

militar criminal

"Am auzit gălăgie, dar nu ştiu ce s-a întâmplat înăuntru pentru că era uşa încuiată. Ţipa după ajutor o fată şi a venit SMURD-ul. A înjunghiat-o cu cuţitul", a spus paznicul unui supermarket din apropierea salonului în care a avut loc crima.

Plutonierul Florin Oprea este specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgovişte, din subordinea Bazei 2 Logistică.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zilei va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Viaţa mea=Familia mea” 

Victima, Alexandra Marin, avea 25 de ani şi era mamă a doi copii. Unul din prima căsătorie, celălalt împreună cu Florin - o fetiţă de trei ani. Tânăra locuia într-un bloc de pe strada Mihai Viteazul, din Titu, împreună cu părinţii săi.

Pe pagina de Facebook, tânăra avea ca motto pentru fotografiile postate, majoritatea împreună cu micuţii săi, textul „Viaţa mea=Familia mea”. Potrivit surselor noastre, şi Florin a mai fost căsătorit şi s-a despărţit întrucât îşi agresa soţia, tot din cauza geloziei. 

REACŢIA MAPN DUPĂ ACEST INCIDENT

Ministerul Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate. "Instituţia militară va colabora cu toată deschiderea şi cu maximă operativitate cu organele de anchetă competente, în stabilirea circumstanţelor producerii acestui tragic eveniment. În conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiţerul va fi suspendat din funcţie pe perioada în care, fiind în stare de arest preventiv, este urmărit penal, trimis în judecată, ori este judecat de către instanţele judecătoreşti", arată Ministerul Apărării.

Pe perioada suspendării din funcţie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apărării Naţionale.

Potrivit legii „cadrele militare condamnate prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu executarea acesteia, care anterior au fost suspendate din funcţii, se trec în rezervă începând cu data suspendării”.

CITEŞTE ŞI:

Crima de la coafor: subofiţerul a spus că iubita sa avea mai multe aventuri. Ucigaşul a luat taxiul şi s-a dus singur la Poliţie: „N-am vrut s-o omor“ VIDEO

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite