VIDEO Ce măsuri au fost luate împotriva asistentei filmate când brusca un bebeluş paralizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta acuzată de rele tratamente aplicate minorilor a fost dată afară din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Ea a fost filmată de o mămică în timp ce brusca un bebeluş paralizat în timp ce îl hrănea, în Secţia Pediatrie.

Aceasta se numeşte Simona Nicoleta P. şi a fost încadatră pe perioadă determinată la Secţia de Pediatrie, în locul unei asistente medicale aflată în îngrijire – creştere copil. Ea lucra de doi ani în spital.

„În urma incidentului din secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgentă Târgoviste, mediatizat prin reteaua de socializare Facebook şi preluat de presă, s-a convocat de urgenţă Comisia de Disciplină a SJUT, care, după audieri şi zbateri a propus încetarea disciplinară a raportului de muncă. Managerul instituţiei a luat act de decizia Comisiei şi a dispus în consecinţă încetarea contractului de muncă. ”, se arată într-un comunicat al unităţii spitaliceşti.

  

Se pare că tânăra este însărcinată în câteva luni. Ea a fost audiat şi la Poliţie în acest caz, dar nu a dorit să comenteze cele întâmplate. Ea este cercetată în stare de libertate de către organele legii.

„Având în vedere imaginile şi informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la o asistentă medicală care trata în mod necorespunzător un bebeluş, facem precizarea că IPJ Dâmboviţa s-a autosesizat şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului“, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Imagine indisponibilă
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite