VIDEO Bătaie în trafic. „Sunt gravidă şi mă rugam de ei să se oprească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În momentul de faţă, oamenii legii încearcă să găsească autoturismul implicat în scandal, dar şi pe agresori
În momentul de faţă, oamenii legii încearcă să găsească autoturismul implicat în scandal, dar şi pe agresori

Doar pentru că mergeau încet cu maşina, au trecut prin clipe de groază. Doi tineri, soţ şi soţie, au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele de mai mulţi indivizi care au coborât din altă maşină. Supăraţi foc pe cei doi, pentru că maşina lor circula cu viteza regulamentară pe şosea, agresorii au împărţit în stânga şi în dreapta pumni şi picioare şi au scos chiar şi cuţitul, ameninţându-l pe şofer.

Deşi este gravidă, tânăra a încasat şi ea caţiva pumni în încercarea de a-şi apăra iubitul care era ameninţat cu un cuţit. Autoturismul celor doi a fost devastat. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma agresorilor. Cei doi au fost duşi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

“Au tăbărât pe noi la Podul de la Viforâta. Le ştiu numerele de la maşină. Ne-au distrus geamurile, pe lateral. Ne-au dat cu piciorul. Au scos cuţitul şi ne-au ameninţat. Mă rugam de ei, că sunt gravidă, să mă lase în pace. Nu ştiu de ce au venit pe partea mea să spargă geamul. Spuneau mereu că îl omoară pe el. Nu mai ştiam ce să fac. Am primit şi eu un pumn în gură. Nu îi cunoşteam”, povesteşte femeia.

bataie trafic

Bărbatul povesteşte că după mai multe şicanări în trafic, agresorii au oprit în faţa lor şi au început bătaia. “Mergeam încet şi m-a depăşit. M-au şicanat în trafic. Dintr-o dată ne-am trezit cu ei peste maşină, cu pumnii şi cu picioarele. Au dat toţi din toate părţile. S-a întâmplat foarte repede. Apoi au dospărut”, a declarat şoferul.

bataie trafic

În momentul de faţă, oamenii legii încearcă să găsească autoturismul implicat în scandal, dar şi pe agresori. Daca vor fi găsiţi, aceştia vor fi cercetaţi pentru lovire şi distrugere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite