VIDEO Bărbat rănit grav după o plimbare cu ATV-ul. A fost transportat cu un elicopter SMURD la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ranit atv

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost rănit grav, sâmbătă, după ce o plimbare cu ATV-ul. Pe vehicul se aflau doi bărbaţi. La un moment dat, ATV-ul s-a răsturnat într-un şanţ pe marginea unui drum forestier şi cei doi au fost prinşi sub el.

Unul dintre bărbaţi a rămas captiv sub ATV şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos de acolo. Celălalt a reuşit să sune după ajutor, iar la faţa locului a aterizat şi un elicopter SMURD.

„Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi în pădurea Gorgota pentru salvarea unei persoane implicate într-un accident ATV-ul pe care îl conducea. La locul evenimentului pompierii târgovişteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă (ASAS), iar cei de la Detaşamentul Moreni cu un echipaj de ambulanţă SMURD”, precizează ISU Dâmboviţa.

Victima, un bărbat de 42 ani, a fost extrasă de sub ATV de pompieri, fiindu-i acordat primul ajutor calificat de către paramedicii SMURD, care apoi l-au transportat şi predat echipajului medical de pe un elicopter SMURD care a aterizat în apropierea locului unde s-a produs evenimentul.

Pacientul fost transportat la un spital din capitală.

ranit atv
ranit atv
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite