VIDEO Autorul crimei din Moreni, reţinut. „Băiatul meu era de doi metri, de 100 de kg. I-a dat una şi i-au sărit creierii”

0
0
autor crima moreni

Tânărul de 19 ani, din Moreni, care a omorât în bătaie un tânăr din Valea Lungă, a fost reţinut şi va fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Evenimentul a avut loc, duminică, în Moreni.

O lovitură de bâtă i-a fost fatală unui tânăr de 27 de ani, din Moreni, judeţul Dâmboviţa. Acesta a fost ucis într-un conflict spontan, pe trotuar. 

Scandalul a fost observat de poliţiştii din Moreni, care au intervenit pentru a-i potoli pe scandalagii. Din nefericire, însă, victima primise o lovitură cu o bâtă care i-a fost fatală.

„Era cuminte, retras, cu anturaj, se distra, dar frumos. Nu cunosc nimic, Dumnezeu e deasupra. Băieţii cu care era au spus că e o răzbunare pentru că au spus că s-a uitat urât la el, iar băiatul care l-a omorât zice că e o nimicură. Băiatul meu era de doi metri, de 100 de kg, puternic, dar i-a dat una şi i-au sărit creierii”, a povestit, cu lacrimi în ochi, mama băiatului decedat.

Victima a fost transportată la spital, unde a decedat. Cercetările au fost preluate de procurorul de caz  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. 

Surse din anchetă au precizat că agresorul nu are antecedente penale.

Mai multe - Târgovişte

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite