VIDEO A spart 15 magazine, dar a fost dovedit de camerele de supraveghere. Intra în patru labe ca să nu pornească senzorii de mişcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani, din Perşinari, judeţul Dâmboviţa, a fost prins de poliţişti după ce a spart numai puţin de 15 magazine. Din fiecare magazin, hoţul şterpelea sume mici de bani sau diferite produse. În total, valoarea furturilor se ridică la 3.000 de lei. Acum el este reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

UPDATE: Tânărul care a spart 15 magazine din Târgovişte a primit arest la domiciliu din partea instanţei de judecată.

Tânărul de 23 de ani acţiona pe raza municipiului Târgovişte. Camerele de supraveghere l-au surprins intrând în patru labe în incinta societăţilor comerciale cu mare grijă, pentru a nu activa senzorii de mişcare. De fiecare dată deschidea casele de marcat cu o şurubelniţă.

"Bănuitul a sustras diverse sume de bani din incinta mai multor societăţi comerciale. Prejudiciul cauzat este estimat la 3.000 de lei. Poliţia dâmboviţeană atrage atenţia agenţilor economici c[ obiectele de valoare însemnată sau banii cash reprezintă un real interes pentru infractorii care concep cele mai ingenioase metode de a şi le însuşi, indiferent dacă acestea se află într-un magazin, depozit sau în circulaţie. De asemenea, orice neatenţie în ceea ce priveşte depozitarea, manipularea sau paza acestor valori este speculată de răufăcători", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Tânărul este cercetat pentru furt calificat şi riscă între 1 şi 5 ani de închisoare.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite