UPDATE: Căţeluşa abuzată de un amăreştean din Colanu, în grija unei iubitoare de animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Asociaţiei "Sufleţel" din Târgovişte au reuşit astăzi, cu ajutorul Serviciului de Ecarisaj al Primăriei Târgovişte, să prindă căţeluşa care a fost maltratată mai multe zile de Anton vasile, de 57 de ani, din satul Colanu, comuna Ulmi.

Bietul animal şi cei cinci pui ai săi au fost luaţi în îngrijire de una dintre membrele-fondatoare ale Asociaţiei "Sufleţel".

"Mulţumim pe această cale conducerii Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Târgovişte şi domnului director Dănuţ Badea, pentru sprijinul acordat şi înţelegerea de care a dat dovadă în faţa acestei situaţii speciale cu care ne-am confruntat. Salutăm decizia autorităţilor de a colabora cu noi", spune Alexandru Marin, preşedintele Asociaţiei "Sufleţel" din Târgovişte.

Agresorul se poate alege doar cu amendă

Sătenii din Colanu, oripilaţi de faptele consăteanului lor, i-au anunţat pe reprezentanţii Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor  „Sufleţel” din Târgovişte.  Aceştia au sosit la faţa locului pentru a scoate din cocioaba bărbatului bietul animal care, după spusele vecinilor, era sechestrat de mai multe zile şi abuzat sexual. A fost chemată şi Poliţia, dar şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitară Veterinară Dâmboviţa. 


Anton Vasile nu recunoaşte că s-a pretat la o asemenea faptă şi spune că este dispus să efectueze un control medical, să dovedească faptul că nici măcar nu mai poate întreţine un raport sexual.

Poliţia a declanşat cercetările. Dacă se dovedeşte că într-adevăr bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu animalul, va fi  amendat. Comisarul Mihaela Savu – purtător de cuvânt la IPJ Dâmboviţa, spune că nu poate fi sancţionat decât pentru rele tratamente asupra animalelor. Atât prevede legea în astfel de cazuri. În urmă cu aproximativ 25 de ani, Anton Vasile a fost cercetat şi condamnat pentru că a abuzat sexual o fetiţă.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite