Un poştaş din Dâmboviţa a abandonat saci întregi cu corespondenţă, în subsolul blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost poştaş din Pucioasa (Dâmboviţa) este audiat de poliţişti, joi, după ce în subsolul blocului în care locuieşte au fost găsiţi şase saci cu corespondenţă care nu a fost livrată beneficiarilor, în perioada 2011-2012.

Un locatar al unui bloc din Pucioasa a găsit în subsolul imobilului şase saci cu corespondenţă şi a sunat la 112 pentru a sesiza Poliţia.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, sacii ar fi fost duşi în subsolul blocului de către un bărbat de 50 de ani care până la sfârşitul anului trecut a lucrat ca poştaş.

"Bărbatul de 50 de ani a lucrat ca poştas până la sfârşitul anului 2012. Joi, el este audiat pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, după ce în subsolul blocului unde locuieşte au fost găsiţi şase saci cu corespondenţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Primele date ale anchetei arată că sacii au ştampila "Poşta Română" şi conţin corespondenţa care nu a fost livrată beneficiarilor, respectiv plicuri cu scrisori sau facturi de plată din perioada 2011-2012.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite