Un poliţist şi-a împuşcat iubita cu arma din dotare, apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul de 30 de ani se afla în afara orelor de program, dar avea dreptul să poarte arma la el
Poliţistul de 30 de ani se afla în afara orelor de program, dar avea dreptul să poarte arma la el

Un agent de poliţie, ajutorul şefului de post de la Moreni, şi-a împuşcat, în această dimineaţă iubita, după care s-a sinucis. Femeia se află acum în stare gravă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, unde medicii încearcă să o stabilizeze.

Poliţistul avea 30 de ani. Ambii au fost găsiţi în faţa dispensarului din localitatea I.L. Caragiale, de către o patrulă de poliţie de la Postul Moreni, care au chemat ambulanţa, imediat ce şi-au dat seama că femeia mai respira. 

"În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, o patrulă din cadrul Secţiei Nr. 6 Poliţie Rurală Moreni, l-a găsit pe un ajutor al şefului de post, decedat în maşina persoanlă. Totodată, în interiorul autoturismului, a fost găsită o persoană de sex feminin, rănită, prezentând semne viatală. A fost transportată la spital pentru acordarea de îngriji medicale", a declarat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa. 

O echipă complexă constituită din procuror, poliţist crimanlist şi conducerea IPJ Dâmboviţa, se află la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor. Totodată, din dispoziţia inspectorului şef, a fost constituiă o echipă care verifică modul de folosire şi manipulare a armamentului din dotare.

Poliţistul de 30 de ani se afla în afara orelor de program, dar avea dreptul să poarte arma la el. Poliţistul a fost testat în luna noiembrie a anului trecut şi a trecut testul pozitiv, superiorii săi spunând că nu avea niciun fel de probleme disciplinare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite