Trei persoane care se duceau la o înmormântare s-au izbit cu maşina de un stâlp. Un bărbat a murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident ticiclu

Un bărbat din Dâmboviţa şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce vehiculul în care se află a intrat într-un stâlp de electricitate. Bărbatul avea 60 de ani şi era pasager într-un vehicul electric. Ironia sorţii este că victima, dar şi şoferul şi un alt pasager, mergeau la o înmormântare a unei rude.

Accidentul s-a produs pe DJ 724, în localitatea dâmboviţeană Pucheni. Un bărbat de 75 de ani, în timp ce conducea un triciclu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a izbit de un stâl şi apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

Bărbatul care se află în dreapta a decedat pe loc, iar celălat pasager, în vârstă de 79 de ani a fost rănit şi şoferul de 75 de ani, au fost răniţi şi au ajuns la spital.

„La locul evenimentului pompierii au găsit o persoană inconştientă aflată în şanţul de cca, 2 metri adâncime, pe care au predat-o echipajului medical care au început imediat procedurile de resuscitare. Ulterior au mai fost identificate două persoane implicate în accident. Din nefericire persoană inconştienţă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia de către echipajul SAJ Dâmboviţa”, potrivit ISU Dâmboviţa.

Poliţiştii strâng acum probe pentru a afla cum s-a petrecut tragedia.  

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

accident ticiclu

Vă recomandăm să mai citiţi:

Accident spectaculos în Comişani. O maşină de teren a distrus un stâlp de electricitate VIDEO

Maşină căzută într-o râpă. Pompierii au găsit patru persoane care au ieşit singure

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite