Traficant de minori şi proxenet, reţinut de DIICOT 

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Dâmboviţa care racola minore pe care le punea ulterior să se prostitueze în România şi alte state a fost reţinut de DIICOT şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit DIICOT, in data de 11 septembrie 2014, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, poliţiştii S.C.C.O. Dâmboviţa, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, au efectuat o percheziţie la domiciliul suspectului.

În urma audierii şi a materialului probatoriu administrat în dosar, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmvoviţa au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Nuţu Florin, zis „Buze”, 24 de ani, domiciliat într-o comună a judeţului Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane prevăzută de art.210 alin.1 Cod penal, trafic de minori prevăzută de art.211 alin.1 şi 2 Cod penal raportat la art. 210 alin.1 Cod penal şi proxenetism prevăzută de art.213 alin.1 Cod penal.

Din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2012, inculpatul a recrutat, prin înşelăciune, patru persoane de sex feminin, dintre care trei minore, pe care, prin ameninţări şi acte de violenţă,  le-a obligat să se prostitueze în folosul lui, atât în România, cât şi pe teritoriul altor state (Cehia, Germania, Austria şi Spania). Una dintre victimele minore a fost exploatată şi după ce a împlinit 18 ani. 

Conform probatoriului,

din banii

image

obţinuţi de pe urma exploatării celor patru persoane vătămate, inculpatul Nuţu Florin şi-a achiziţionat mai multe autoturisme de lux şi a renovat imobilul în care locuieşte.

În data de 12 septembrie, inculpatul reţinut de procurorii D.I.I.C.O.T. va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite