TEATRU Program de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afiş "Paparazzi"
Afiş "Paparazzi"

Publicul de toate vârstele este aşteptat la teatru. „Paparazzi”, „Pinocchio”, „Unchiul Vanea” şi „Sosesc deseară” sunt spectacolele programate pentru acest sfârşit de săptămână la Teatrul Municipal Târgovişte.

Vineri, de la ora 19.00, se joacă „Paparazzi sau Cronica unui răsărit de soare avortat”, de Matei Vişniec, regie Eva Patko, la Sala Tony Bulandra. Sâmbătă, cei mici pot vedea sau revedea „Pinocchio”, de Carlo Gollodi, în regia lui Gabriel Apostol, la Sala Mihai Popescu. Spectacolul începe la ora 11.00. Seara, este programată o nouă reprezentaţie a celui mai nou spectacol al Teatrului Municipal Târgovişte – „Unchiul Vanea”, de Anton Pavlovici Cehov, în regia lui Sorin Militaru.

Imagine din spectacolul "Unchiul Vanea"

Spectacolul poate fi văzut la Sala Tony Bulandra, de la ora 19.00. Aici, duminică, se joacă „Sosesc deseară”, de Tudor Muşatescu, în regia lui Laurenţiu Calomfirescu.
Un bilet la spectacolele de la Sala Tony Bulandra costă 10 lei, redus 5 lei pentru elevi şi studenţi. La spectacolul pentru copii, intrarea costă 3 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite