Târgovişte: Revoluţionari duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revoluţionarul care a provocat scandal la comemorarea erolior din decembrie 89, în Târgovişte, a recidivate. Acesta, împreună cu un alt bărbat sunt cercetaţi pentru violare de domiciliu şi sustragere de înscrisuri din sediul ITM Dâmboviţa. Cei doi bărbaţi, ambii revoluţionari, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi astăzi au fost prezentaţi procurorilor cu propunerea de arestare preventive.

Virgil Gabriel Păun, revoluţionarul care pe 22 decembrie a lovit mai multe persoane în timpul ceremoniei de comemorare a eroilor din Decembrie 89 desfăşurată la târgovişte, a fost reţinut de politsti pentru 24 de ore. El, împreună cu un alt revoluţionar sunt acuzaţi de violare de domiciliu dar şi de sustragere a unor documente din sediul; Inspectoratului territorial de Muncă Dâmboviţa. În replică cei doi susţin că totul este o înscenare şi nu se consideră vinovaţi. 

Oamenii legii i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore, iar astăzi, aceştia au fost duşi în faţă procurorilor cu propunere de arestare preventive. 

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la patru ani de închisoare.

Virgil Gabriel Păun este preşedintele Asociaţiei Apolitice Societatea Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite