Târgovişte: Produse eco la colţul străzii, vândute în rulotă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Peşte, brânză de capră, telemea de oaie, brânză de burduf, caşcaval cu ardei sau cu piper, pastramă de curcă şi lista poate continua. Toate acestea le puteţi găsi într-o rulotă care de mai bine de o săptămână este amplasată în centrul oraşului, în faţa supermarketului XXL.

Toate produsele sunt naturale şi de cea mai bună calitate, ne asigură vânzătorul. „Produsele noastre sunt produse tradiţionale româneşti, naturale şi fără conservanţi. Sunt produse „bio” cum se spune mai nou şi provin din zona Bucovinei. Sunt mai scumpe, ce-i drept, faţă de celelalte produse din magazine, dar garantăm calitatea. Avem de toate, brânzeturi, peşte, cârnaţi, pastramă, muşchi, şuncă, salam, slănină. Toate sunt produse cu mare atenţie”, ne-a declarat Tiberiu Stanciu, vânzătorul din rulotă.



Târgoviştenii cu care am stat de vorbă apreciază produsele ţărăneşti vândute în rulotă dar spun că sunt totuşi, cam scumpe. „M-am uitat şi eu la produsele acestea şi chiar am gustat puţin din caşcavalul acela cu piper şi mi se pare extraordinar. Când o să am bani o să vin să cumpăr. Mi se pare cam mult 38 de lei pe kilogram dar dacă sunt bio, cum spune domnul, e ok. Mă mai tentează şi peştele acela afumat dar la 85 de lei cât este kilogramul, nu cred că o să cumpăr ”, spune Maria Condescu, o trgovişteancă de 45 de ani.

Dacă vreţi să daţi o fugă la rulota plină cu produse tradiţionale româneşti trebuie să ştiţi că în cursul săptămânii, aceasta nu este deschisă dimineaţa, ci între orele 13.00 - 18.00. Sâmbăta este deschis între 9.00 şi 14.00, iar duminica între 9.00 şi 13.00. 

image
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite