Spectacolele săptămânii la Teatrul Municipal Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din spectacolul "Unchiul Vanea"
Imagine din spectacolul "Unchiul Vanea"

Publicul poate vedea şase spectacole în această săptămână la teatrul târgoviştean: „Unchiul Vanea”, „Hansel şi Gretel”, „Matrioşca”, „Motanul încălţat”, „Inimă de boxer” şi „Ultima şansă”. Aflaţi care este programul teatrului.

Astăzi, 26 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Tony Bulandra, se joacă „Unchiul Vanea”, de A.P. Cehov, în regia lui Sorin Militaru. Vineri, 28 octombrie, de la aceeaşi oră, în Sala Studio, puteţi urmări „Matrioşca” de Tuncer Cucenoglu, regie Cătălin Chirilă. În aceeaşi sală, sâmbătă, 29 octombrie, ora 19.00, este programat spectacolul “Inima de boxer” de Lutz Hubner, în regia lui Victor Scoradet. Iar duminică, la acceaşi oră, în Sala Tony Bulandra, va avea loc o nouă reprezentaţie a spectacolului “Ultima şansă”, de Mihail Zadornov, în regia Danielei Lemnaru. Un bilet costă 10 lei, elevii şi studenţii beneficiind de reducere 50%.

Alte două spectacole sunt adresate în special copiilor: joi, de la ora 12.30, în Sala Tony Bulandra, “Hansel şi Gretel”, de Fraţii Grim, în regia lui Dan Ţopa şi sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Mihai Popescu, “Motanul Încălţat”, de Charles Perrault, în regia lui Alin Antemir. La aceste spectacole, biletul de intrare este 3 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite