Şoferul scos cu forţa din maşină, de către mascaţi, în control judiciar. A refuzat orice control VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sofer scos pe geam

Şoferul scos cu forţa din maşină, de către mascaţi, după ce a fost surprins de radar cu viteză în localitate, a fost plasat în control judiciar de către Judecătoria Târgovişte.

Bărbatul avea dreptul de a conduce anulat. El a refuzat, potrivit IPJ Dâmboviţa, recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei sau a prezentei substanţelor psihoactive.

El a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

„La data de 11 februarie a.c., bărbatul de 47 de ani, din municipiul Bucureşti, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu permisul de conducere anulat şi refuz de recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei sau a prezentei substanţelor psihoactive, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive. Faţă de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Oamenii legii l-au somat să tragă pe dreapta, dar şoferul, chiar dacă a oprit, a blocat încuietorile şi a refuzat să iasă din maşină. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi mascaţi.  

Forţele de intervenţie au spart un geam şi l-au luat pe sus pe şofer.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite