Şofer care a omorât un motociclist, prins la patru luni de la producerea accidentului mortal. Alex avea 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident mortal Alex Moto

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, suspectat că a produs un accident în urma căruia un motociclist de 19 ani a murit, a fost prins de poliţiştii din Dâmboviţa şi audiat, la patru luni de la accident.

Un tânăr vârstă de 21 de ani este suspectat că ar fi autorul unui accident rutier produs în luna august a anului trecut, în urma căruia un tânăr motociclist, în vârstă de 19 ani, a murit. 

Accidentul, rămas până acum cu autor necunoscut, a avut loc în seara de 29 august 2021, pe DN 72, în afara localităţii dâmboviţene Dragomireşti. 

La acel moment, un tânăr motociclist în vârstă de 19 ani a murit după ce s-a ciocnit cu un autoturism al cărui şofer a fugit de la locul accidentului.

„În urma cercetărilor poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au identificat un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Măneşti, sat Drăgăeşti, care ar fi produs acel accident”, a anunţat, joi, Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

accident mortal Alex Moto

El a fost audiat în acest caz. Se pare că, o perioadă de timp, acesta a fost plecat în afara ţării. 

Alex avea 19 ani şi era din Gura Bărbuleţului, judeţul Dâmboviţa. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului, iar lipsa martorilor şi a camerelor de supraveghere din zonă a făcut extrem de dificilă găsirea autorului. 

accident mortal Alex Moto

Vă recomandăm să mai citiţi:

Poliţist care se deplasa cu motocicleta către serviciu, accidentat mortal de un şofer care circula pe contrasens

Motociclist accidentat mortal de un şofer care a călcat linia dublă continuă, în Târgovişte VIDEO

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite