Situaţia infectărilor. Câte şcoli din Dâmboviţa încep cursurile faţă în faţă, săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cât de sigure sunt şcolile şi ce informaţii despre vaccinare primesc elevii la şcoală foto- salvati copiii romania

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa a actualizat lista privind funcţionarea unităţilor de învăţământ începând cu data de 15 noiembrie.

Astfel, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educaţiei şi al ministrului sănătăţii nr. 5338/2015/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV- 2, cu modificările şi completările ulterioare, în scenariul 1, care înseamnă prezenţă fizică, vor funcţiona 439 (59.484  preşcolari/elevi – 89,36%), iar în scenariul 2, în sistem online, vor funcţiona 64 (6.860 preşcolari/elevi – 10,32%).

De asemenea, sunt 9 clase cu activitate faţă în faţă suspendată ca urmare a cazurilor confirmate (216 elevi – 0,32%). La acest moment sunt confirmaţi 9 preşcolari/elevi cu Covid, iar în rândul personalului didactic nu se înregistrează nico infecţie.

„Decizia consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ se ia prin raportare la fiecare zi de vineri, conform situaţiei privind personalul vaccinat, publicate şi actualizate săptămânal pe site-ul inspectoratului şcolar, la secţiunea Rata de vaccinare - http://www.isj-db.ro/rata-de-vaccinare. Situaţia actualizată zilnic a grupelor/claselor/unităţilor cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului şcolar, la secţiunea Funcţionarea unităţilor de învăţământ: http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant”, se precizează într-un comunicat al ISJ Dâmboviţa.Body

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite