Sfârşit terifiant pentru o femeie din Pucioasa. Rudele spun că băiatul ei a omorât-o şi a băgat-o în WC-ul din curte VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire şocantă în oraşul Pucioasa, din Dâmboviţa, unde o femeie de 54 de ani a fost găsită moartă în wc-ul din gospodărie. Dispăruse de două zile de acasă şi nimeni nu mai ştia de ea. Cel care le-a dat de bănuit a fost chiar câinele din curte.

UPDATE: IPJ Dâmboviţa: în urma necropsiei s-a stabilit că femeia găsită decedată în fosa septică s-a sinucis.

Oamenii vorbesc despre un omor şi îl suspectează pe fiul femeii, care de ceva timp a suferit o decepţie în dragoste şi ar fi pierdut contactul cu realitatea.

Totul s-a întâmplat, joi, în cartierul Glodeni Vale din oraşul Pucioasa. Femeia în vârstă de 54 de ani nu mai fusese văzută de marţi nici de către rude şi nici de către vecini. Dispariţia victimei i-a pus pe gânduri pe oameni. 

"Au găsit-o în wc. Nu are urme de violenţă. Nu era bolnavă, nu avea nimic. Eu sunt prieten de familie cu ei. Fiul ei cred că a omort-o. Ieri alerga toat găinile prin curte şi le-a omorât cu toporul. El a omorât-o. Era bolnav. Lua pastile şi nu avea voie să bea".

Rudele femeii îl suspectează tot pe tânărul de 25 de ani că şi-a ucis mama.

image

"Am un copil cam zăpăcit şi cred că i-a dat una în cap şi a băgat-o în wc. Cred că a îndesat-o el, că nu avea cum să pice ea acolo singură, fiind locul strâmt", spune fostul soţ al femeii.

Poliţia l-a luat la audieri pe fiul suspectat de vecini că şi-a omorât mama în wc-ul din fundul curţii şi urmeză să se pronunţe în acest caz.

"Marţi m-am întâlnit eu cu ea şi nu avea nicio problemă. Cred că nenorocotul ăla de copil e de vină. Sigur vă spun că aşa a fost. O mai ameninţa de multe ori. Era violent dacă intra în crizele lui", spune o altă vecină a sa.

Între timp, trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa pentru autopsiere. Concluziile medico-legale sunt cele care vor stabili modul în care a murit femeia. Varinta IPJ Dâmboviţa este că în cazul de faţă avem de-a face cu o sinucidere.

image
image
image


 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite