Sfârşit de săptămână cu „Direcţia 5” şi Ana Lesko

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăvara a venit cu spectacole incendiare pentru cluburile din Târgovişte, care în lupta de a atrage cât mai mulţi clienţi, aduc artişti renumiţi pentru a susţine concerte de senzaţie. 

Anna Lesko la „Daso Cado”

Una dintre cele mai sexy cântăreţe autohtone va fi prezentă în seara asta, la „Daso Cado Club Castel”. Este vorba de Anna Lesko. Focoasa artistă va veni însoţită de o trupă de dansatoare iar momentul din seara asta va coincide cu primul concert susţinut de artistă, la Târgovişte.

„Este pentru prima oară când vine la Târgovişte. Concertul va începe după ora 22.00. Anna Lesko o să vină cu dansatoare şi cu mai mulţi DJ. Se anunţă o petrecere incendiară. Alături de ea vor întreţine atmosfera şi DJ Yoyo, DJ Costi şi MC Vlad. Biletul de intrare va fi de 10 lei pentru fete şi de 20 de lei pentru băieţi”, a declarat Dorin Petruş, patronul clubului.

De asemenea, clienţii vor avea parte şi de surprize pentru că organizatorii s-au gândit la o tombolă cu premii constând în reduceri la băuturi sau abonamente la sala de fitness.



Direcţia 5 la „Glamour”


Un al moment artistic va avea loc la clubul „Glamour” din oraş, acolo unde cunoscuta trupă „Direcţia 5” va veni să frângă inimile celor îndrăgostiţi. Spectacolul va începe după ora 23.00.

„«Direcţia 5» o să vină în formulă completă. E un concert mai exclusivist, având în vedere că ei nu prea cantă prin cluburi, ci doar la petreceri private sau concerte. Din câte ştiu eu, această fomaţie nu a mai fost în Târgovişte de mai bine de cinci ani. Concertul va dura aproximativ două ore”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, Costi Antofie, managerul clubului Glamour din Târgovişte.

Pentru a-i vedea la lucru pe băieţii de la „Direcţa 5”, atât fetele cât şi băieţii trebuie să achite un bilet de 20 lei. Reprezentanţii clubului au pregătit şi promoţii pentru seara de mâine. Fetele care vor veni până în ora 23.00, vor primi câte un cocktail din partea casei.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite