Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, în comuna Niculeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile judeţene au inaugurat, recent, Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Niculeşti. Noul sediu funcţionează la etajul 1 al Primăriei acestei localităţi, iar investiţia a fost realizată de autorităţile locale.

„Este un serviciu util locuitorilor comunei Niculeşti. Aceştia nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze dintr-o localitate în alta. Treptat, veţi avea aici, la Niculeşti, tot ceea ce este nevoie pentru o administraţie de nivel european”, a spus preşedintele Alexandru Oprea.   

Prin înfiinţarea acestei structuri, la nivel local, locuitorii comunei Niculeşti vor beneficia de servicii de eliberare a documentelor de identitate şi stare civilă fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze la sediul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din localitatea Corneşti. 

În cadrul acestui departament, deschis publicului începând de astăzi, vor lucra 3 angajaţi (doi pentru servicii ce ţin de evidenţa persoanei şi unul pentru cele de stare civilă).

Imagine indisponibilă

„Mă bucur că am reuşit după mai mulţi ani să dăm în folosinţă acest serviciu. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea lui, mulţumesc domnului preşedinte al consiliului judeţean pentru că ne-a sprijinit pentru înfiinţarea acestuia şi ne bazăm pe sprijinul domnului director Mihai Daniel. Va fi un mare ajutor pentru cetăţenii noştri în ceea ce priveşte eliberarea cărţilor de identitate. Avem deja solicitări, iar de mâine suntem pregătiţi să începem activitatea”, a precizat primarul comunei Niculeşti, Dorinel Soare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite