Senatorul Valentin Calcan, despre moartea fulgerătoare a lui Victor Sanda. "Nu va fi niciodată uitat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul Prefect al judeţului Dâmboviţa, Victor Sanda, este plâns de parlamentarii de Dâmboviţa care i-au fost apropiaţi. Sanda a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Fundeni din capitală după o perioadă lungă de suferinţă.

"Victor Sanda nu mai este printre noi fizic. Numai fizic, pentru că un om ca Victor Sanda nu va fi uitat niciodată. Un foarte bun prieten, un om de la care am avut numai de învăţat. Un om care nu a făcut rău nimănui, niciodată. Ieri la ora 17.23 vorbisem la telefon. Mi-a spus că se simte mult mai bine şi că miercuri vine acasă. Dumneuze Să-l ierte!", a spus senatorul Valentin Calcan.

image

"Poate că unora le'a murit "fostul prefect." Probabil că altora le'a murit concurenţa politică. Mie mi'a plecat un prieten şi nu ştiu regăsirea când va fi...", a scris deputatul Radu Popa, pe pagina sa de Facebook.

image

Fostul Prefect al judeţului Dâmboviţa, Victor Sanda, a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Fundeni din capitală. Sanda a fost internat de aproape două săptămâni în urma unor probleme grabe la inimă.   

Medicii au încercat în zadar să îl stabilizeze, dar starea lui Sanda a fost foarte gravă, având probleme cardiace şi diabet. Cel mai probabil a suferit un stop cardio respirator.


Fostul prefect al judeţului, Victor Sanda, a fost internat o perioadă şi la  Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte din cauza unor probleme grave de sănătate. 

Ultimele luni au fost extrem de grele pentru fostul lider PSD. Acesta şi-a pierdut şi mama şi soacra. Imediat după aceste nenorociri a flat că a pierdut şi funcţia de prefect, în favoarea lui Ioan Marinescu, fost vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa.

Victor Sanda ocupa postul de prefect din octombrie 2012 şi până în noiembrie 2014.

Schimbarea a fost decisă în şedinţa Guvernului.

Sanda a fost adesea criticat pentru modul în care ştia să îşi facă ascultat punctul de vedere. Punct de vedere care punea punctul pe "I".

CITEŞTE ŞI:

A murit Victor Sanda, fostul prefect al judeţului Dâmboviţa

VIDEO Prefectul Victor Sanda: „Înotăm în necazuri în judeţul ăsta”

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite