Şeful de la Târgşor, comisarul şef Florin Stanciu, s-a ales cu 5.000 de lei amendă şi cu suspendarea permisului de port armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful de la Târgşor, comisarul şef Florin Stanciu, s-a ales cu 5.000 de lei amendă şi cu suspendarea permisului de port armă. El a fost amendat de poliţiştii dâmboviţeni după ce noaptea trecută din maşina sa au dispărut un pistol de calibru 9 mm, două încărcătoare, precum şi 7.000 de euro.

Pe lângă asta, directorul penitenciarului s-a ales şi cu suspendarea dreptului de a mai deţine o armă, până la finalizarea cercetărilor.

Oamenii legii continuă şi astăzi filtrele organizate la ieşirile din Târgovişte, în vederea identificării hoţilor. "Se continuă cercetările pentru depistarea şi identificarea persoanelor suspctate de infracţiunea de furt calificat, după ce  în cursul zilei de ieri, au sustras dintr-un autoturism o armă şi o sumă importantă de bani", a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Potrivit oamenilor legii, este vorba de un pistol Glock, cu calibrul de 9 mm cu două încărcătoare aferente, ambele cu câte 17 cartuşe. Poliţiştii spun că bărbatul deţinea legal arma şi era personală. 

Stanciu Florin a fost în trecut şi directorul Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, în mandatul căruia a evadat temutul criminal Eugen Galeş.

Oamenii legii încearcă acum să afle cum s-a întâmplat totul şi nu exclud nici varianta ca directorul să îşi fi înscenat totul. Au fost instituite şi filtre la toate ieşirile din oraş pentru a da de urma suspecţilor.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

FOTO Directorul Penitenciarului de la Târgşor, prădat de 7.000 de euro şi un pistol: „Am intrat doar cinci minute în casă. În timpul ăsta m-au furat"

FOTO Alertă la Târgovişte: jaf de 7.000 de euro şi un pistol cu gloanţe. Păgubitul, directorul Penitenciarului de la Târgşor

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite