Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din Dâmboviţa
Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din Dâmboviţa

În judeţul Dâmboviţa se se circulă în condiţii de iarnă. Potrivit directorului Societăţii Comerciale Lucrări Drumuri şi Poduri, Alin Manole, se intervine în tot judeţul cu lame şi material antiderapant. Zona de sud a judeţului este cea mai afectată, întrucât viscolul a făcut ca stratul de zăpadă să depăşească în anumite zone 20 de cm.

Pe drumul din Munţii Bucegi se intervine cu 6 utilaje pe la Sanatoriul Moroieni, astfel încât turiştii urcaţi la munte să poată coborî în condiţii de siguranţă. 

Alin Manole îi sfătuieşte pe şoferi să se informeze în privinţa condiţiilor meteo şi de trafic, înainte de a pleca la drum şi să aibă maşinile echipate corespunzător, pentru a circulă în condiţii de iarnă. 

Muncitorii la datorie şi în Municipiului Târgovişte

Se acţionează şi la Târgovişte cu toate echipajele, pentru îndepărtarea zăpezii şi preîntâmpinarea poleiului. Potrivit lui Dan Badea, directorul Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Municipiului Târgovişte, toate efectivele au ieşit pe străzi pentru a împrăştia soluţie salină sau pentru a îndepărta zăpada cu utilajele din dotare.

Pe zona de infrastructură rutieră cuprinsă în lucrările pe PIDU A şi B s-a intervenit cu clorură de calciu. Aproximativ 150 de munictori lucrează la lopată, pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare.

În acest moment, echipajele lucrează pe străzile din cartierele mărginaşe, Priseaca, Matei Voievod şi Sagricom. Badea a declarat, pentru Radio Minisat că toate arterele principale sunt circulabile, urmând ca în următoarele ore să se intre şi în cartiere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite