Schimbare la conducerea Kruk România: „Sunt onorată să pot duce mai departe compania”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu trimestrul al treilea al acestui an, KRUK România, firmă de recuperare a creanţelor, va avea un nou Director General, în persoana Cosminei Marinescu, care ocupă în prezent funcţia de Director de Operaţiuni.

De la 1 septembrie 2020, Tomasz Ignaczak, actualul Director General al companiei, va conduce operaţiunile Grupului pe piaţa poloneză. 

Cosmina Marinescu s-a alăturat echipei KRUK la jumătatea anului 2008, având responsabilităţi de Manager Colectare, şi a devenit mai apoi Director de Operaţiuni al KRUK România. Cosmina conduce de mulţi ani cea mai mare echipă din cadrul KRUK România, fiind responsabilă de generarea unui procent de peste 70%  din cifra de afaceri a companiei. 

În actuala funcţie, ea coordonează activitatea departamentelor de colectare a creanţelor cesionate, colectarea pe teren, departamentul juridic şi departamentul de analiză şi raportare, cât şi activitatea desfăşurată în Contact Center-ul din Târgovişte.

“M-am alăturat acestei frumoase echipe atunci când punea pe picioare o nouă sucursală a Grupului, în România. Mă bucur să pot spune astăzi că am devenit una dintre cele mai importante sucursale KRUK, fiind unul dintre liderii de piaţă în România şi unul dintre partenerii de afaceri preferaţi ai mediului financiar-bancar, datorită abordării pe care o avem în cadrul fiecărui proiect. Sunt onorată să pot duce mai departe compania pe care Tomasz Ignaczak a dezvoltat-o permanent, conferindu-i o poziţie puternică şi stabilă pe piaţa de profil din România“, a spus Cosmina Marinescu, actualul Director de Operaţiuni al KRUK România.

Tomasz Ignaczak s-a alăturat echipei KRUK România, în luna August 2011 ca Director al Diviziei Colectare, după o activitate de peste 7 ani în cadrul Grupului KRUK,  preluând mai apoi funcţia de Director General al KRUK România. Ca element definitoriu al activităii sale, Tomasz Ignaczak a fost permanent preocupat de optimizarea proceselor operaţionale şi a activităţii zilnice a companiei. 

Următoarele luni vor reprezenta o perioadă de tranziţie în predarea competenţelor de conducere a companiei şi vor deschide drumul către noi proiecte, continuându-le în acelaşi timp pe cele existente.

Vă invităm să vizionaţi 3 videoclipuri despre această schimbare de management, cu Tomasz Ignaczak, Cosmina Marinescu şi Piotr Krupa, Preşedintele Grupului KRUK.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite