VIDEO Incendiu la fosta Termocentrală Doiceşti, într-o hală dezafectată. Populaţia, avertizată prin RO-Alert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu termocentrala doicesti

Un apel la 112, primit vineri, 3 iulie, prin care se semnalau degajări mari de fum la o hală din incinta fostei termocentrale Doiceşti, i-a alarmat pe pompierii dâmboviţeni.

„Imediat, către locul evenimentului s-au deplasat 2 autospeciale cu apă şi spumă (ASAS) de la Detaşamentul Pucioasa, 2 ASAS de la Detaşamentul Târgovişte, o ASAS de la Detaşamentul Găeşti, un container multirisc de la Detaşamentul Pucioasa, un echipaj de ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Pucioasa şi grupa operativă de la nivelul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa”, se arată într-un comuncat al ISU Dâmboviţa.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în subsolul unei hale dezafectate, cu suprafaţa de 5.000 mp, la un subsol tehnologic, unde nu există flacără deschisă, doar degajări de fum. 

Salavatorii spun că nu există pericolul extinderii incendiului către exterior. 

ISU Dâmboviţa a transmis şi un mesaj de avertizare a populaţiei, prin sistemul RO-ALERT, pentru a semnala degajări mari de fum în urma incendiului.

„În acest moment incendiul este localizat, la faţa locului fiind prezente 30 de cadre (4 ofiţeri şi 26 subofiţeri) care intervin pentru lichidarea incendiului şi ventilarea halei de fum. Operaţiunea de intervenţie este condusă de prim-adjunctul inspectorului şef”, mai precizează ISU Dâmboviţa.

incendiu termocentrala doicesti


 

incendiu termocentrala doicesti
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite