Sacii cu cartofi de Lungulețu, lăsați la marginea drumului, tentație pentru hoți VIDEO

0
Publicat:

Hoții nu mai au scrupule. Au ajuns să fure din fața porții, de la marginea drumurilor naționale. Așa s-a întâmplat recent, în Lungulețu, jud. Dâmbovița. Trei indivizi au oprit la poarta unui localnic și au furat doi saci de cartofi.

Hoții au fost filmați când fură doi saci cu cartofi FOTO Georgica Nastase / Facebook
Hoții au fost filmați când fură doi saci cu cartofi FOTO Georgica Nastase / Facebook

O femeie în vârstă de 54 de ani a depus plângere la Poliție după ce a urmărit camerele de supraveghere, care i-au surprins pe hoți.

Trei tineri mascați, care au coborât dintr-un autoturism marca Seat și au furat din fața porții unui localnic doi saci cu cartofi.

Au oprit doar 2 minute, timp în care au înghesuit în mașină cât au putut. Proprietarul s-a dus cu imaginile de pe camerele de supraveghere direct la Poliție.

Hoții au fost filmați când fură doi saci cu cartofi VIDEO Georgica Nastase / Facebook

Polițiștii au un cerc de suspecți și sunt pe urmele răufăcătorilor acum.

Al furt. Hoții au fugit cu 4.000 de lei

„Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Costeștii din Vale, bănuit că ar fi sustras dintr-o autoutilitară 4.000 de lei, a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Totodată, pe parcursul zilei de ieri, a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște și tânărul de 19 ani, din Dumbrava, bănuit că ar fi sustras mai multe unelte electrice dintr-un garaj. Față de acesta a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

De asemenea, în cadrul dosarului penal întocmit în acest caz, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii din cadrul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au continuat cercetările, stabilind faptul că tânărul ar fi fost ajutat de un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, care ar fi preluat bunurile sustrase de acesta.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Furtul calificat este o infracțiune prevăzută de Codul penal, care constă în „luarea unui bun mobil din posesia sau detenția unei alte persoane, fără ca aceasta să-și fi dat consimțământul, în scopul de a-l însuși pe nedrept, cu precizarea că această deposedare trebuie să aibă loc în unele împrejurări speciale, care să-i confere un caracter mai grav”. Pedeapsa pentru furt este de la șase luni la 10 ani de închisoare, în funcție de circumstanțe.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite