Poliţiştii i-au prins pe hoţii de rufe puse la uscat din Târgovişte VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video
FOTO captură video

Oamenii legii din Târgovişte i-au prins pe hoţii de care au furat mai multe rufe puse la uscat pe o sârmă exterioară unui bloc, la parter. Poliţiştii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere şi au dat de urma lor.

Prejudiciul cauzat este estimat la 200 de lei. Pe numele celor două persoane, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Târgovişte au documentat activitatea infracţională a două persoane, un bărbat de 20 de ani şi o tânără de 17 ani, din Târgovişte. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, cei în cauză ar fi sustras mai multe articole vestimentare aflate la uscat în faţa unui bloc din Târgovişte”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Se pare că hoţii au dat atacul la sârmele cu rufe şi verifică uşile de la intrarea în unele imobile după ce, în prealabil, sună la interfon în miez de noapte. 

Un locatar a montat o cameră video cu obiectivul îndreptat spre o culme de rufe pentru a-i prinde pe hoţi, după ce i s-au furat mai multe rufe pe sârmă.

Tinerii au luat de pe sârmă blugi şi tricouri.  Poliţiştii au declanşat deja o anchetă după ce au privit imaginile şi i-au găsit rapid pe hoţii de rufe.

Sursa video: tgvonline.ro

Vă mai recomandăm să citiţi:

VIDEO Furt de bicicletă, surprins de camerele de supraveghere amplasate într-un centru comercial din Târgovişte

VIDEO Furt dintr-o farmacie suprins de camerele de supraveghere

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite