Reacţia furibundă a tânărului gay care a fost căsătorit cu un preot, în cazul ursului plimbăreţ alergat de autorităţi de aproape o lună: „Să vă mănânce“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Marin (24 de ani), tânărul gay din comuna dâmboviţeană Vişina cunoscut pentru relaţia cu preotul anglican Philip Clements, un cleric pensionat din Biserica Anglicană în vârstă de 78 de ani, a avut o reacţie dură la adresa celor care taie pădurile, din cauza cărora, crede el, urşii coboară tot mai des în localităţi şi provoacă pagube.

"La ce vă plângeţi acum de urşii care vin în sate şi oraşe??? După ce aţi furat toate pădurile, adică casele lor, acuma vă plângeţi? Să vă mănânce! Nu vă mai plângeţi, dacă nu furaţi pomii din pădure nici urşii nu veneau", a scris tânărul pe pagina sa de Facebook.

Florin i-a spus adio britanicului cu 50 de ani mai în vârstă din cauza unui motiv des întâlnit prin părţile noastre - bătaia - după cum Adevărul a arătat. El are o relaţie acum cu spaniolul Jeronimo Jesus de Vega.

În Dâmboviţa, un urs care mănăncă patrupede şi aleargă dintr-o comună în alta le dă bătăi mari de cap autorităţilor de aproape o lună, pentru că nu reuşesc să îl prindă sau să îl omoare. Scapă de vânători exact la momentul oportun. Autorizaţia de relocare prin împuşcare se emite pentru o singură comună, însă ursul se plimbă chiar şi pe autostradă fără ca nimeni să-i poată face ceva.

Până acum, ursul a mâncat cinci câini în comuna dâmboviţeană Gura Foii şi s-a plimbat prin localităţile Ioneşti, Corbii Mari, Răcari, Conţeşti, Lunguleţu şi prin Bilciureşti. 

În weekend-ul 10-12 noiembrie a încercat să intre într-o casă din Bălteni, comunca Conţeşti, a distrus un gard şi a ucis un câine.

     

VIDEO Ursul, alergat cu girofarul de către jandarmi, în zona Răcari - Conţeşti

    

În comuna Corbii Mari ursul s-a plimbat ziua, pe asfalt. Oamenii spun că ursul a umblat puţin şi prin curţile lor. Într-o gospodărie chiar şi-a găsit „naşii”, doi câini curajoşi, încât ursul a fost nevoit să se caţăre în nucul din curte.  

CITEŞTE ŞI:

Anomalia fără precedent în România: un urs care atacă sate din Dâmboviţa le mănâncă sătenilor doar câinii: „Nu există în comportamentul ursului aşa ceva“

VIDEO Ursul a terorizat comuna Gura Foii. A mâncat un câine, iar pe altul l-a sfâşiat. Oamenii fac de pază cu furcile

VIDEO Un pui de urs a fost observat în Hulubeşti, la câteva zile după ce a alergat printr-un cartier din Găeşti

VIDEO Panică în Găeşti, după ce un urs a fost zărit într-un cartier. "Câinii lătrau. Erau foarte speriaţi"

Un urs a mâncat mai multe păsări şi un iepure în comna Valea Lungă

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite