Radu Popa, deputat PP-DD: " Eu nu plec PSD, asa cum nu plec la nici un alt partid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Regret ca s'a ajuns aici, dar nu e vina mea. E numai vina Dianei Voiculescu care il dirijeaza pe DD, iar Simona Man si Liviu Neagu sunt simpli executanti ai nepriceperii ei politice", a scris deputatul de Dâmboviţa, Radu Popa, pe Facebook, după ce partidul său a făcut anunţul că îl va exclude.

"Pentru a lamuri unele dintre neclaritati si din respect pentru cei care m'au votat, fac aici cateva precizari:

1. Am negociat un acord parlamentar intre PPDD si PSD dar, numai dupa ce, conducerea partidului mi'a dat mandat pentru asta, prin vot in unanimitate.

2. Pentru asta, au votat si au fost de acord urmatorii:Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu, Eugen Mihalache, Radu Orzata, Edi Dumitrascu, Daniel Fenechiu.

3. Dupa ce am primit acest mandat, l'am informat si pe Dan Diaconescu care mi'a spus, textual:"e bine, dar prima data sa ceri deschiderea OTV si dupa asta poti sa discuti si despre deputatii tai sau ce mai ai tu acolo."

4. In urma cu cateva zile, la ultima discutie cu Diana Voiculescu si Dan Diaconescu, eu si Tudor Barbu am cerut schimbarea conducerii partidului si organizarea unor alegeri libere in partid. Diana Voiculescu s'a opus, iar Dan Diaconescu, ca sa ma faca sa renunt, mi'a oferit PRESEDINTIA PPDD, IN LOCUL SIMONEI MAN, MOMENT IN CARE EU AM REFUZAT.Aceasta discutie poate fi confirmata de urmatorii:Tudor Barbu, Daniel Fenechiu, Haralambie Vochitoiu, liderul senatorilor PPDD, care era si el in birou.

Am refuzat si am cerut sa nu mai facem din PPDDun simulacru de partid, cu alegeri dictate in birou. Am cerut sa dam drumul organizatiilor judetene sa faca alegeri si sa'i lasam sa isi aleaga conducerile.

La doua zile dupa discutia asta, am fost exclus, fara nici o alta explicatie.

Pe cei care comenteaza aici sau oriunde pe FB, ii rog sa tina cont, nu de mine, de adevar. Iar adevarul este asta si oamenii de care v'am spus, pot confirma.

Eu NU PLEC LA PSD, asa cum nu plec la nici un alt partid.

Regret ca s'a ajuns aici, dar nu e vina mea. E numai vina Dianei Voiculescu care il dirijeaza pe DD, iar Simona Man si Liviu Neagu sunt simpli executanti ai nepriceperii ei politice."

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri