VIDEO Legătura supremă dintre animal şi om valorează 120.000 de euro. Bruno Iacobeţ a câştigat finala "Românii au talent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bruno Iacobeţ a câştigat finala "Românii au talent"
Bruno Iacobeţ a câştigat finala "Românii au talent"

"M-am aşteptat şi nu m-am aşteptat să câştig. M-am aşteptat să câştig când am făcut o impresie foarte bună în semifinale", a spus târgovişteanul Bruno Iacobeţ, după concurs.

Târgovişteanul Bruno Icobeţ îşi pregăteşte câinii zi de zi în Parcul Mitropoliei, încântându-i pe cei care trec pe alei. "Au fost două săptămâni extraordinare. Am stat 24 de ore cu căţeii mei. Am lucrat şi opt ore continuu. Ultimele două zile nu am lucrat de loc deoarece erau extenuaţi. În acest moment mă simt liber să plec acasă", a mai spus dresorul.

Andi: “O demonstratie exceptionala. Se vede ca iubeste cainii si cainii il iubesc pe el”.

Andra: “Am ramas in picioare pentru ca am de zis nu se poate spune de pe scaun. Este prima data cand vad un oment atat de sensibil. Te felicit pentru numar si pentru legatua pe care o ai cu cainii tai”.

Mihai: “Eu sunt emotionat. Este momentul meu preferat. Meriti suta la suta sa castigi aceasta competitie. Mi se pare cel mai adevarat moment pe care l-am avut. Un om care nu transmite un sentiment pur, lipsit de interese, nu reuseste sa faca ce faci tu”.

  


  "Încă nu m-am gândit ce voi face cu marele premiu de 120.000 de euro. Am un băiat de 26 de ani, pe care-l iubesc foarte mult. Sper să aibă un start în viaţă nou. Mult mai bun decât al meu. Mesajul meu pentru cei care m-au susţinut este că îi iubesc enorm şi mă voi strâdui mai mult decât până acum. Nu-mi voi lua şi alţi câini, deja îmi ocupă tot timpul liber cei pe care îi am. Pentru că am un job full time. Nu mai am forţa necesară. De aceea am şi făcut tot acest efort, demonstraţii, emisiuni tv, am ajuns să mă ridic, de fapt ei (căţeii Blue, Ozzy şi Jay n.r.) au făcut asta, nu eu. Acum trebuie să mergem în competiţii. Voi face ceea ce am promis. Voi învăţa oamenii ce înseamnă acest sport şi nu voi mai avea nevoie de sponsori. Până acum am alergat după ei", a spus Bruno Icobeţ.

Pe locul al doilea s-a clasat un alt târgoviştean, mentalistul Vlad Grigorescu. Într-un interviu acordat „Adevărul”, Grigorescu a explicat ce este mentalismul şi cum şi-a început el cariera în acest domeniu, la vârsta de şase ani, pornind de la un simplu nasture.

Se autointitulează „cel mai prost magician“ şi a dobândit acest statut de la vârsta de şase ani. Finalistul de la „Românii au talent“ a explicat, pentru „Adevărul“, ce este mentalismul, un domeniu abstract pentru ceilalţi, dar atât de firesc pentru el.

DOAR DOI MENTALIŞTI ÎN TOATĂ ROMÂNIA

Mentalismul este un domeniu puţin explorat în România. „La noi în ţară sunt doi mentalişti: eu şi Cristian Gog. Chiar el îmi povestea că a fost la o convenţie în Anglia şi a întâlnit nişte colegi israelieni care l-au întrebat câţi mentalişti sunt în România, la care el a răspuns: «Doi»“, povesteşte Vlad. Israelienii, surprinşi de răspuns, au glumit că se mută în România. „Degeaba se mută în România pentru că nu este piaţă şi oamenii nu au învăţat că mai există şi altceva în afară de aceeaşi muzică, dans şi lucrurile care ni se bagă pe gât la televizor. Oamenii pot face lucruri diferite“, spune el, dezamăgit de preferinţele majorităţii în materie de divertisment.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite