Primăria Târgovişte pregăteşte proiectele importante pentru reabilitarea şi modernizarea unor creşe

0
0

Primăria Târgovişte a pregătit mai multe proiecte importante pe care urmează să le implementeze în 2017, pe zona de asistenţă socială, în cadrul programului de finanţare european în derulare. Vizate, printre altele, sunt cinci creşe din municipiu, care în momentul de faţă funcţionează în clădiri vechi de peste 40 de ani şi care au devenit neîncăpătoare.

"Valoarea totală a proiectelor care urmează să fie implementate prin Direcţia de Asistenţă Socială depăşeşte 24 de milioane de euro şi vizează investiţii în valoare de 4,5 milioane de euro prin modernizarea, reabilitarea şi extinderea a cinci creşe din municipiul Târgovişte (creşele nr. 2, nr. 8, nr. 13, nr. 14 şi nr 16), accesarea unui proiect în valoare de 3,2 milioane de euro având ca obiectiv crearea de locuri de muncă, accesarea a două proiecte în valoare totală de de 9,5 milioane de euro pentru combaterea excluziunii sociale şi a sărăciei, accesarea unui proiect integrat în valoare de 7,5 milioane de euro având că obiective reabilitarea infrastructurii rutiere şi a spaţiilor verzi, construirea de locuinţe sociale, dezvoltarea infrastructurii educaţionale şi de sănătate şi formarea profesională, vizate fiind cartierele Matei Voievod, Suseni, Priseaca, Prepeleac şi zona Teiş", a spus primarul Cristian Stan. 

image
image

Aceste proiecte vin să completeze portofoliul de proiecte cu finanţare europeană în valoarea de peste 40 de milioane de euro pe care Primăria Târgovişte intenţionează să le acceseze direct în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020!
 

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite