Preşedinte PC Dâmboviţa: "vom candida separat în 2016"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedinte PC Dâmboviţa: "vom candida separat în 2016"
Preşedinte PC Dâmboviţa: "vom candida separat în 2016"

Preşedintele Partidului Conservator Dâmboviţa, deputatul Georgică Dumitru, a declarat, astăzi, într.o conferinţă de presă, că în 2016, PC va candida separat de alianţa din care face parte în prezent, adică USD, pentru a avea mai multe avantaje.

În 2016 candidăm independent. Aşa cum e şi într-o familie, fratele mai mare ia toate jucăriile. După prezidenţiale ne vom detaşa şi vom candida separat la alegerile locale din 2016", a declart Georgică Dumitru.

Preşedintele PC a vorbit şi despre rezultatele de la europarlamentare ale organizaţiei pe care o conduce. "Există viaţă şi după alegeri. Lucrurile merg în direcţia pozitivă. PC a fost implicat în această campanie, chiar dacă unii au încercat că creeze disensiuni. Suntem printre primele cinci judeţe din ţară şi este o dovadă de seriozitate a alianţei din Dâmboviţa". Scorul este unul foarte bun. Pentru colegii mei din organizaţia judeţeană cred că a fost un exerciţiu foarte bun, mai ales pentru cei care fac pentru prima oară politică. Vrem să consolidăm în continuare organizaţiile noastre. Cred că PC şi-a făcut datoria şi am speranţa că vom avea mai mulţi simpatizanţi", a mai spus deputatul.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite