Primele probe la Cinema Independenţa, după reabilitarea de vis: „Imagini în premieră” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cinema independenta

Constructorul care a reabilitat Cinema Independenţa din Târgovişte, clădirea emblematică a oraşului, a reazalizat primele probe cu proicetorul, rulând câteva secvenţe dintr-un film.

Autorităţile anunţă că în curând ne vom putea bucura de filme în cinematografe. „După foarte mulţi ani, la Cinematograful «Independenţa», au fost proiectate primele secvenţe de film. 

Imagini în premieră surprinse din noua cameră de proiecţie a cinematografului târgoviştean, realizate cu ocazia verificării echipamentelor!”, a scris edilul Daniel Cristian pe pagina sa de Facebook. 

Investiţia demarată de administraţia publică locală târgovişteană este în valoare de 2 milioane de euro, proiect implementat prin Compania Naţională de Investiţii. 

Sala de film va avea aproximativ 500 de locuri, iar aceasta va fi una multifuncţională, unde se pot organiza diferite evenimente.

Cinematograful Independenţa a fost construit în 1977 şi avea 668 de locuri. Cinematograful se află în administrarea Primăriei Târgovişte din 2010, după ce a fost preluat de la Regia Autonomă de Ditribuţie şi Exploatare a Filmelor "România Film". 

Singura activitate permanentă care a avut loc în clădire, în ultimii ani, a fost o sală de bingo. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite