Ponta demite 46 inspectori guvernamentali. Mirel Lazăr, fostul prefect de Dâmboviţa este şi el pe lista demişilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi aceştia au primit un preaviz de 30 zile, termen la finalul căruia sunt obligaţi să părăsească postul de inspector guvernamental
Toţi aceştia au primit un preaviz de 30 zile, termen la finalul căruia sunt obligaţi să părăsească postul de inspector guvernamental

Victor Ponta a demis din funcţie 46 inspectori guvernamentali în cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), în baza ordonanţei privind reducerea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numărul de angajaţi, din zece ministere, inclusiv SGG, aceştia primind preaviz de 30 zile.

Deciziile de eliberare din funcţie au fost semnate miercuri de premier.

Astfel, din posturile de inspector guvernamental a fost eliberat, printre alţii şi Nicolae Mirel Lazăr, fost prefect al judeţului Dâmboviţa în Guvernul Tăriceanu.

Toţi aceştia au primit un preaviz de 30 zile, termen la finalul căruia sunt obligaţi să părăsească postul de inspector guvernamental.

În urmă cu o lună, Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, că vor fi disponibilizaţi angajaţi din zece ministere, între care şi SGG, prin eliminarea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numărul de angajaţi.

Lista inspectorilor demisi

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite