Poliţist local din Moreni, acuzat de braconaj cinegetic. Ce au găsit anchetatorii în locuinţa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vanator

Un poliţist local din Moreni, alături de un alt bărbat, sunt cercetaţi de Poliţie pentru braconaj cinegetic. La percheziţii, oamenii legii au găsit zeci de kilograme de carne de vânat, pulbere pentru muniţie, aparat pentru sertizat muniţia şi muniţie contrafăcută.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au efectuat, sâmbătă, 27 iunie, patru percheziţii pe raza localităţilor Moreni, Iedera şi Valea Mare, fiind vizate 2 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută de art. 42 din Legea vânătorii şi fondului cinegetic nr.407/2006. 

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au indisponibilizat 30 de kilograme de carne de vânat, pulbere pentru muniţie, aparat pentru sertizat muniţia şi muniţie contrafăcuta.

„De asemenea, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele în cauza urmând să fie conduse la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi s-a acordat sprijin de către Serviciul de Operaţiuni Speciale Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite