Poliţia nu doarme. Încă dă amenzi pentru nerespectarea restricţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul trecut, poliţiştii din cadrul IPJ Dâmboviţa au acţionat, pe raza întregului judeţ, alături de celelalte structuri cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, fiind organizate 19 acţiuni punctuale.

„În acest interval de timp, poliţiştii au intervenit la 72 de evenimente, dintre care 63 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 44 de infracţiuni, 21 dintre acestea fiind contra persoanei şi 11 contra patrimoniului. Pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 310 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 134.677 de lei”, se arată într-un comunicat de presă.

În cadrul acţiunilor desfăşurate în domeniul siguranţei rutiere, au fost constatate 9 infracţiuni, au fost reţinute 20 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

Totodată, faţă de un operator de transport care nu deţinea copie conformă a licenţei de transport marfă, a fost dispusă măsura suspendării dreptului de utilizare a autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite