Peste 1.500 de participanţi sunt aşteptaţi la crosul „Alerg pentru sănătate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În parcul central din Pucioasa vor fi organizate activităţi sportive şi de fitness, jocuri recreative şi dansuri
În parcul central din Pucioasa vor fi organizate activităţi sportive şi de fitness, jocuri recreative şi dansuri

Din suita acţiunilor organizate de Federaţia Română Sportul pentru Toţi în cadrul Săptămânii Europene a Sportului, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00, la Pucioasa se va da startul crosului „Alerg pentru sănătate”.

Crosul pentru fete şi băieţi se va desfăşura pe categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani, 16-18 ani, 18-35 ani şi peste 35 ani, iar partenerii evenimentului vor asigura premiile. La startul competiţiei, în parcul oraşului, sunt aşteptaţi peste 1.500 de participanţi de toate vârstele.

„Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment, care dorim să devină tradiţie în oraşul nostru. Suntem fericiţi că putem oferi copiilor şi adulţilor din Pucioasa un astfel de eveniment de anvergură, care invită la mişcare pentru sănătate. Vom petrece un moment frumos împreună!”, a spus primarul oraşului gazdă, domnul Constantin Emilian ANA.

În parcul central din Pucioasa vor fi organizate activităţi sportive şi de fitness, jocuri recreative şi dansuri, iar trupa de dans BOOM BOOM M.A. din Pantelimon va oferi participanţilor un mini-spectacol.

           

Federaţia Română Sportul pentru Toţi organizează, în perioada 23-30 septembrie, o serie de evenimente care marchează a treia ediţie a Săptămânii Europene a Sportului în România. Astfel, în Capitală şi în peste 30 de judeţe ale ţării vor avea loc circa 300 de evenimente sportive, la care vor participa nu mai puţin de 40.000 de persoane de toate vârstele.

Săptămâna Europeană a Sportului este o iniţiativă a Comisiei Europene de promovare a sportului şi a activităţii fizice în întreaga Europă. Având în vedere succesul înregistrat la primele ediţii, aceasta va continua să creeze noi activităţi şi, de asemenea, să le îmbunătăţească pe cele care au avut succes. Tema generală a campaniei rămâne „#BeActive” şi ar trebui să încurajeze orice persoană să fie activă pe durata acestei săptămâni şi să rămână activă pe parcursul întregului an.

Anul acesta, Săptămâna Europeană a Sportului va reuni, în 32 de ţări, peste 9 milioane de participanţi la mai mult de 33.700 de evenimente.

Evenmentul este organizat ]n parteneriat cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi - Dâmboviţa, primăria oraşului şi Consiliul Judeţean.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite