Percheziţii în Dâmboviţa, la persoane bănuite de furturi din locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri dimineaţă, poliţiştii, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de mai multe furturi din locuinţe. Au fost puse în executare 9 mandate de aducere.

"La data de 14 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sprijiniţi de efective de la Poliţia Municipiului Moreni, Secţia nr.6 Poliţie Rurală Moreni şi de la Secţia nr.1 Poliţie Rurală Târgovişte, efectuează 7 percheziţii pe raza localităţii I.L.Caragiale, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe, fapte comise în perioada octombrie 2016-iunie 2017", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

image

Au fost puse în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Prin activitatea infracţională s-a creat un prejudiciu estimat la 50.000 de lei. La percheziţii au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite