PĂZEA CĂ VINE BOBUL! “Iarna pe uliţă”, concurs de sanie şi bob la Văleni de Dâmboviţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii şi-au arătat măestria în conducerea saniei sau a bobului, cel din urmă fiind confecţionat de părinţii celor mici. totul s-a întâmplat, astăzi, la Văleni de Dâmboviţa. Dacă locuitorii din unele zone ale ţări tremură doar la rostirea cuvântului “zăpadă”, pentru că le-a creat multe neplăceri, acolo iarna este un prilej numai bun pentru distracţie şi întrecere.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Competitia, la care au participat aproape 100 de copii, s-a desfasurat pe doua categorii, sanie si bob. Bucuria se putea citi pe chipurile celor mici, mai ales că aveau şi pentru ce să se bată. Primăria le-a pregătit premii deloc de neglijat.
 
Participanţii îşi dădeau drumul pe sanie sau pe bob dintr-un vârf de deal şi goneau aproape 200 de metri până la punctual de sosire, acolo unde erau cronometraţi. Cei mai destoinici dintre ei au primit ghizdane, rechizite şi echipamente de iarnă, însă nimeni nu a plecat acasă cu mâna goală.

“An de an am organizat concursul iarna pe uliţă.Aste e partea bună a ierni. toată lumea se vaită de firg, de ger. Uite că avem şi partea frumoasă a ieernii”, a declarat Gheorge Lungu, primarul comunei Văleni de Dâmboviţa.

Concursul “Iarna pe uliţă” a devenit deja o tradiţie pentru comunitatea din Văleni de Dâmboviţa iar edilul spune că la anul, competiţia va avea o amploare mult mai mare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite